Feestcommissie

Al vele jaren organiseert de feestcommissie (FC) van Nagele met veel plezier vele leuke activiteiten “voor” en “door” Nagelezen. De FC bestaat uit een bestuur van meestal ongeveer 8 personen variërend van 16 tot….jaar oud, welke zich allen graag willen inzetten om het dorp Nagele een aantal leuke activiteiten te bezorgen!

Op Koningsdag wordt er ieder jaar weer een gezellig programma in elkaar gedraaid met o.a. een rondgang door het dorp met versierde fietsen onder begeleiding van “Diana” en De Zeeschelp”, het vlag hijsen, een volleybal toernooi (dit jaar in samenwerking met sportdorp Nagele) en de voetbalwedstrijd Dorp – Buitenwegen. Verder wordt er deze dag voor de nodige hapjes en drankjes gezorgd.

Het 1e weekend van juni is alweer een aantal jaren de vaste datum voor de feestavonden van het dorpsfeest. Sinds enkele jaren wordt dit gehouden in het rondom het MFC “het Rietveld”. De FC probeert in deze week van woensdag tot zondag een leuk en gevarieerd programma te maken, waarbij jong & oud zich allen meer dan welkom voelt. Voor de precieze invulling van het komende dorpsfeest verwijs ik u graag naar de internetsite of het programma boekje dat 2 weken voor het dorpsfeest bij u op de mat valt.

Tot slot wordt samen met de Crosscommissie eind augustus ‘De Grote Prijs van Nagele” georganiseerd, waarbij crossauto liefhebbers vanuit heel de polder aan hun trekken kunnen komen op de crossbaan van Nagele.

Bij veel activiteiten krijgen wij de hulp van allerlei vrijwilligers, waardoor het voor de FC mogelijk blijft om dergelijke invulling te geven aan de activiteiten.

Tot slot nodigen wij u allen graag uit bij 1 van onze FC-activiteiten in Nagele…….

Groeten
Feestcommissie Nagele

Leden Feestcommissie

Anton krops
Carmen Kemper
Michiel Eilander
Sylvia van Maurik
Laurens Bloo
Annet Sellies
Marco van der Sar
Jolien van Vliet