Website TemplatesJoomla TemplatesWeb Hosting
Home Laatste nieuws

Laatste nieuws

Opening 'In Motion' van Textielgroep QS2 in Museum Nagele


Op 7 juni vindt om 15 uur in Museum Nagele de opening plaats van de nieuwe expositie ‘In Motion’.
 
Stromen, vloeien, lopen, rennen, storten, plenzen .... Hoeveel woorden kennen we niet om beweging aan te duiden. Voor een beeldend kunstenaar zijn de mogelijkheden nog veel talrijker. De leden van QS2 verkennen het thema “stroming”. Ieder op geheel eigen wijze, in een verscheidenheid aan materialen. Of het nu in stof, vilt, ijzerdraad, papier of bedrading is, de deelnemers aan deze expositie willen het publiek graag laten delen in hun gevoelens, gewaarwordingen en ideeën.

Laatst aangepast (maandag, 25 mei 2015 14:25)

Lees meer...

 

RietveldRun

Zaterdag 6 juni wordt in Nagele de RietveldRun gehouden. Dit hardloopevenement vormt een onderdeel van het dorpsfeest en wordt georganiseerd door ‘Sportdorp Nagele’ in samenwerking met de feestcommissie.
Het evenement begint om 13:30 met een kidsrun voor alle jeugd van de basisschool. De onderbouw (groep 1 t/m 4) loopt 1 ronde van 0,5 km. De bovenbouw (groep 5 t/m 8) loopt 2 rondes, 1 km totaal. Inschrijving vanaf 12:30. De kinderen lopen op een parcours dat goed te volgen is voor ouders en andere belangstellenden.

Laatst aangepast (maandag, 25 mei 2015 14:17)

Lees meer...

 

Avondvierdaagse 2015

Af en toe viel er een beetje regen, maar meestal scheen de zon. Heel veel ouders en zelfs opa’s en oma’s liepen mee tijdens de 5 of 10km. Het was weer heel erg gezellig. Ze startten bij museum Schokland, Op den Akker, Renne Streekproducten en bij MFC Het Rietveld. Ze liepen over de openbare weg, fietspaden en zelfs over het land langs de tulpenvelden van Bovee.

Laatst aangepast (donderdag, 14 mei 2015 10:41)

Lees meer...

 

Ontwerp bestemmingsplan Nagele

Voor een aantal locaties in Nagele wordt een nieuw bestemmingsplan als voorontwerp ter inzage gelegd. Dat heeft het college besloten. Het plan geeft uitvoering aan een aantal uitkomsten van het projectplan ‘Uitvoeringslab Nagele’ en het bijbehorende ontwikkelperspectief.

Laatst aangepast (zondag, 10 mei 2015 19:04)

Lees meer...

 

Opbrengst collecte Longfonds 2015

In de laatste week van april dit jaar gingen ruim 40.000 collectanten op pad voor het Longfonds (voorheen Astma Fonds). De opbrengst van de collecte in Nagele bedroeg € 873,86.
Hartelijk dank voor uw bijdrage! Hiermee kan het Longfonds blijven strijden tegen longziekten en onderzoek financieren om kapotte longen te repareren. Want gezonde longen zijn van levensbelang.

Laatst aangepast (zondag, 10 mei 2015 19:01)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Zoeken
Letterformaat
Actueel overzicht
Nagele op Twitter
Follow us on Twitter