Website TemplatesJoomla TemplatesWeb Hosting
Home Laatste nieuws

Laatste nieuws

Modeshow in het Rietveld


Laatst aangepast (zondag, 29 maart 2015 18:36)

 

Teleurgesteld ????

(foto's ENP)
Eigenlijk ging ik voor de loterij in de hoop zo'n mega chocolade paashaas te winnen... maar ja nu ik er toch was besloot ik plaats te nemen in de volle zaal en af te wachten wat toneelvereniging Dito dit jaar voor ons in petto had. En dat was een lekker stelletje: Marcel, Els, Andy, Arjen, Fancien, Anja en Ellen: zij zorgden achter (en deels voor) de schermen voor de regie, souffleerwerk, kleding , decor, licht en geluid.

Laatst aangepast (zaterdag, 21 maart 2015 11:28)

Lees meer...

 

Veiling V.V. Nagele

........Ongelooflijk!

Onze verwachtingen qua resultaat zijn ruimschoots overtroffen met een opbrengst van € 45.469,- tijdens de grote veiling op zaterdag 14 maart 2015. Dit hadden we bijna niet durven hopen. En zonder het beschikbaar stellen van al die fantastische kavels en de aanwezigheid van zoveel enthousiast publiek was dat nooit gelukt.

Lees meer...

 

Muziekmiddag in MFC groot succes!

De muziekmiddag in het MFC, dinsdagmiddag, is een groot succes geworden. De opkomst was boven verwachting en de toegestroomde senioren van Nagele konden genieten van heuse krontjong muziek gespeeld door de Krontjong Band uit het Friese Bantega.

Laatst aangepast (woensdag, 11 maart 2015 19:55)

Lees meer...

 

Op zoek naar een huurwoning bij Mercatus?

Bent u nu op zoek naar een huurwoning? Of wilt u in de toekomst misschien verhuizen? Dan is het belangrijk om u zo snel mogelijk via de website van Mercatus in te schrijven als woningzoekende. Op die manier bouwt u wachttijd op en maakt u meer kans op een woning. Wanneer dan uw ideale woning aangeboden wordt, kunt u reageren.

Laatst aangepast (woensdag, 11 maart 2015 07:38)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Zoeken
Letterformaat
Actueel overzicht
Nagele op Twitter
Follow us on Twitter