Website TemplatesJoomla TemplatesWeb Hosting
Home Laatste nieuws

Laatste nieuws

‘Glas op Metaal’. Emaille als kunstuiting in Museum Nagele

 
Deze nieuwe expositie in Museum Nagele laat werk zien van 26 leden van de Vereniging van Nederlandse Emailleurs (VNE). Er zijn diverse vormen van emaillekunst te bewonderen, zoals wandpanelen, schilderijen, objecten en sieraden.
Elly Stembert, vicevoorzitter van de Vereniging van Nederlandse Emailleurs, verzorgt op 6 september om 15 uur voor genodigden de opening van de expositie.
 

Laatst aangepast (zondag, 30 augustus 2015 15:04)

Lees meer...

 

Opnieuw Meet & Greet én viltworkshop in Museum Nagele

 
Na het succes van de vorige twee Meet & Greet-bijeenkomsten in Museum Nagele staat er een extra bijeenkomst op de agenda. Op zondag 16 augustus kunt u weer met enkele exposanten van de QS2 Textielgroep in gesprek gaan op hun expositie ‘In Motion’ in Museum Nagele.
Van 13.30 tot 16.30 uur vertellen Liesbeth Klein, Hilly Binksma en Grietje van Wijk meer over QS2, over hun werk op de huidige expositie en over de verschillende technieken, die ze gebruiken. Ze beantwoorden graag al uw vragen.

Laatst aangepast (woensdag, 12 augustus 2015 10:45)

Lees meer...

 

Oud papier in juli wordt niet opgehaald

In verband met de vakantie wordt er op 25 juli geen oud papier opgehaald; wél kan er papier gebracht kan worden op de Loswal.
Daar staat een container klaar op zaterdag 25 juli a.s.
Dus juli is een brengmaand!!!
 
Met vriendelijke groet, De Zeeschelp

Laatst aangepast (maandag, 20 juli 2015 21:17)

 

Nagele op de schop

Kijk voor een nieuwsitem van Omroep Flevoland over Nagele over de verdere ontwikkelingen van het centrum in ons dorp naar het filmpje.

Laatst aangepast (donderdag, 25 juni 2015 10:22)

 

Ontmoetingen met kunstenaars van QS2 Textielgroep

 
Op zondag 28 juni en zondag 19 juli zijn er Meet & Greet bijeenkomsten in Museum Nagele. De exposanten van de tijdelijke expositie ‘In Motion’ ontvangen dan belangstellenden. Ze gaan met hen in gesprek over de QS2 Textielgroep, over hun huidige expositie in Museum Nagele en over de verschillende technieken, die ze gebruiken. De aanwezige kunstenaars gaan graag in op de vragen van het publiek.

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Zoeken
Letterformaat
Actueel overzicht
Nagele op Twitter
Follow us on Twitter