Website TemplatesJoomla TemplatesWeb Hosting
Home Laatste nieuws

Laatste nieuws

Wijziging ophalen oud papier


Zaterdag 26 juli 2014 wordt er GEEN oud papier opgehaald in het dorp. U kunt uw oud papier WEL gewoon op de Loswal brengen.

Vriendelijke groet,
muziekvereniging De Zeeschelp

Laatst aangepast (maandag, 21 juli 2014 21:03)

 

Autocross Nagele 2014 afgelast

Dit jaar gaat de Autocross in Nagele niet door. De autocrosscommissie heeft helaas geen geschikte locatie kunnen vinden voor het organiseren van de cross.

Jarenlang heeft de ijsbaan dienst gedaan als locatie. De autocross is hier vaak georganiseerd met veel onzekerheid over de weersomstandigheden en de vaak natte conditie van de baan. Afgelopen jaar hebben we gebruik mogen maken van een locatie vlak bij Nagele, wat een hele mooie autocross editie heeft opgeleverd! Helaas kan dit jaar geen gebruik meer worden gemaakt van deze locatie en is dit besluit genomen.

Laatst aangepast (maandag, 14 juli 2014 11:56)

 

Vertraging werkzaamheden fietspad

De provincie was van plan om dit jaar het fietspad langs de Zuidwesterringweg tussen Tollebeek en Nagele aan te pakken. De planning is gewijzigd. Graag informeer ik u in deze brief over de nieuwe planning van de werkzaamheden.

Laatst aangepast (vrijdag, 04 juli 2014 20:58)

 

Schokkererf Gesloopt !!

Het Schokkererf is gesloopt. Een reusachtige sloopmachine scheurde de restanten van het blauwe gebouw uit elkaar en maakt daarmee een einde aan het bijna 57 jarig bestaan van dit ijkpunt in Nagele. Bijgaand een gefilmde impressie van de sloop die veel lokale belangstelling trok onder andere van dorpscineast Louis van Gasteren die de afbraak ook liet filmen. Desgevraagd vertelde hij bezig te zijn met zijn derde Nagele film.

Laatst aangepast (vrijdag, 04 juli 2014 15:08)

 

Start sloop Schokkererf


Vandaag 3 juli was het dan zover, de start van de afbraak van het Schokkererf.
Een delegatie van gemeente, woningbouwvereniging en het onderzoekslab waren naar Nagele gekomen. Ook was de pers goed vertegenwoordigd.
Louis van Gasteren ons allen bekend was ook aanwezig. Na een woordje van de heer Henk Suelmann, werden we uitgenodigt om naar het Schokkererf te wandelen. 

Laatst aangepast (donderdag, 03 juli 2014 20:12)

 
Meer artikelen...
Zoeken
Letterformaat
Actueel overzicht
Nagele op Twitter
Follow us on Twitter