Website TemplatesJoomla TemplatesWeb Hosting
Home Laatste nieuws

Laatste nieuws

Oud papier in juli wordt niet opgehaald

In verband met de vakantie wordt er op 25 juli geen oud papier opgehaald; wél kan er papier gebracht kan worden op de Loswal.
Daar staat een container klaar op zaterdag 25 juli a.s.
Dus juli is een brengmaand!!!
 
Met vriendelijke groet, De Zeeschelp

Laatst aangepast (maandag, 20 juli 2015 21:17)

 

Nagele op de schop

Kijk voor een nieuwsitem van Omroep Flevoland over Nagele over de verdere ontwikkelingen van het centrum in ons dorp naar het filmpje.

Laatst aangepast (donderdag, 25 juni 2015 10:22)

 

Ontmoetingen met kunstenaars van QS2 Textielgroep

 
Op zondag 28 juni en zondag 19 juli zijn er Meet & Greet bijeenkomsten in Museum Nagele. De exposanten van de tijdelijke expositie ‘In Motion’ ontvangen dan belangstellenden. Ze gaan met hen in gesprek over de QS2 Textielgroep, over hun huidige expositie in Museum Nagele en over de verschillende technieken, die ze gebruiken. De aanwezige kunstenaars gaan graag in op de vragen van het publiek.

Lees meer...

 

Nagele door Nagele een publiek moment met werk van Katinka de Jonge en Sanne Cobussen

Een radio-uitzending bij Omroep Flevoland:
Op zaterdag 30 mei vond er in het Aldo van Eyck burgerweeshuis te Amsterdam een rondetafelgesprek plaats, waarin Sanne Cobussen samen met urban-planner en curator Michiel van Iersel, stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten in gesprek ging over het werk en gedachtegoed van Mien Ruys. Op zaterdag 27 juni vindt er een tweede moment plaats waarop we ons in Nagele verzamelen op de begraafplaats en in samenwerking met Omroep Flevoland nogmaals in dialoog gaan over het levend monument.

Laatst aangepast (zondag, 21 juni 2015 11:09)

Lees meer...

 

Adieu Mierenhoop !


De Mierenhoop is niet meer! Met verwoestende kracht heeft de slopershamer huisgehouden en wat rest kunt u zien op de foto's die we  hiervan maakten. Spoedig zullen ook de laatste resten verwijderd zijn en is wederom een stukje van ons oude Nagele verdwenen. Maar wie weet wat voor moois ervoor in de plaats komt!

Laatst aangepast (vrijdag, 19 juni 2015 16:02)

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Zoeken
Letterformaat
Actueel overzicht
Nagele op Twitter
Follow us on Twitter