Website TemplatesJoomla TemplatesWeb Hosting
Home Laatste nieuws

Laatste nieuws

'VIER' exposeert in Museum NageleOp 6 december om 15 uur vindt de opening plaats van de nieuwe wisselexpositie 'VIER' in Museum Nagele. De groep 'VIER' bestaat uit de kunstenaars Frea Lenger, George Geutjes, Gerard van Kerkhof en Maarten Manson. Zij tonen op deze expositie grafiek en ruimtelijk en geschilderd werk.

Laatst aangepast (woensdag, 25 november 2015 20:39)

Lees meer...

 

Sinterklaas is er weer !!

Zaterdagmiddag kwam hij aan in een wankel bootje geescorteerd door zijn Pieten in een gure wind begaf hij zich, voorafgegaan door de Zeeschelp, naar het lekker warme MFC waar hem een warm welkom werd bereid. Ook dit keer mochten de kinderen met Sint op de foto! En daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Uiteraard werden de kinderhandjes ook gevuld met pepernoten!

Hoe dit allemaal toeging en hoe leuk en gezellig het was kunt u zien in bijgaand videoreportage. Even op het filmpje klikken en dan gaat ie vanzelf draaien. Wellicht staat een van uw kinderen wel op de film!!

Laatst aangepast (maandag, 23 november 2015 13:22)

 

Sint en Zwarte Pieten in Nagele aangekomen

(foto's ENP)
Ook dit jaar had Nagele de eer de Echte Sint en de Echte Zwarte Pieten te mogen ontvangen. Zelfs de weergoden hielden hun adem, dan wel hun winterse buien in.
Na een lange tocht per stoomboot stapten de Sint en de Pieten over in een kleine boot (MPS-Mini Pakjes Sloep) omdat de Pieten al hadden nagemeten dat de Sint anders met zijn hoge mijter niet onder de bruggen kon doorvaren.

Laatst aangepast (zaterdag, 21 november 2015 20:13)

Lees meer...

 

Sinterklaas komt a.s. zaterdag !

Aanstaande zaterdagmiddag is het weer zover en komt Sinterklaas weer in Nagele aan. Het feest begint om 15.00 uur in MFC 't Rietveld en er worden spelletjes gespeeld en je kunt met de Goed Heiligman op de kiek!  Komt allen !!

 

Senioren van Nagele beroemd!

In 2013 maakten wij een filmpje van het wekelijkse gymklasje ,Bewegen voor Senioren' om te laten zien met hoeveel plezier er werd gesport in de sportzaal van MFC 't Rietveld. Inmiddels is dit op Youtube gezette filmpje maar liefst 5030 keer bekeken. Ruim vijfduizend keer!! Dat we zo populair waren heb ik nooit vermoed maar de cijfers liegen niet. Over welk filmpje het gaat kunt u zien als u op het plaatje klikt gaat de film vanzelf afspelen.

Hoera voor Nagele's senioren!!

Laatst aangepast (zondag, 15 november 2015 20:26)

 
Meer artikelen...
Zoeken
Letterformaat
Actueel overzicht
Nagele op Twitter
Follow us on Twitter