Update Nieuwbouwproject ’t Schokkererf

04-24-2021

Wessel Claassen

Weer een bouwmijlpaal deze week! De staalconstructie van de begane grond is af en de breedplaatvloer van de verdieping ligt erop! Een breedplaatvloer is een vloer van geprefabriceerde en bewapende betonplaten. Op deze vloer zullen de leidingen en voorzieningen aangebracht worden en vervolgens zal de verdiepingslvoer in het werk afgestort worden met beton. 

Jesse Soepenberg (van Henk Soepenberg Bouw-en Timmerwerken uit Den Ham) maakte donderdag 22 april j.l. met een drone mooi beeldmateriaal van het leggen van de verdiepingsvloerplaten. De foto’s zijn hieronder te zien en het filmpje wordt binnenkort op de Facebookpagina en het Instagram-account van Schokkererf BV geplaatst.
En Marcel Zuidema van Zuidemakraan uit Tollebeek maakte vandaag vanuit de kraan een prachtige foto van het eindresultaat….. de begane grond is onder dak!

Op vrijdag 16 april j.l. is in de Noordoostpolder het Tulpenfestival van start gegaan met o.a. een tulpenroute voor fietsers en voor auto’s. De fietsroute voert langs Nagele èn langs de bouwplaats van nieuwbouwproject ’t Schokkererf! De routes zijn bewegwijzerd tot en met 9 mei 2021.

Voor meer informatie over het tulpenfestival in de Noordoostpolder en de tulpenroutes zie www.tulpenfestival.nl

Designed for life:Nieuwbouwproject ’t Schokkererf te Nagele – TOParchitectuur (Mecanoo Delft) voor een betaalbare prijs!
Op dit moment zijn er nog drie appartementen beschikbaar voor huur èn er zijn nog mogelijkheden voor het kopen of huren van een moderne, duurzame bedrijfsruimte van ca. 70 m2, die zowel casco als turn-key opgeleverd kan worden.

Info:
T 0527-652182
 info@makelaardijschokland.nl