Werk aan Nagelerweg

03-27-2016

admin

Provincie Flevoland gaat de Nagelerweg opknappen van de Ploegstraat vanaf de kruising Klamp, Akkerstraat tot de bebouwde kom Emmeloord. Dit gaat gebeuren in zes fasen tussen 4 april en 26 augustus 2016.

De rijbaan van het traject is aan vervanging toe. De rijbaan wordt inclusief de kruispunten voorzien van nieuw asfalt, nieuwe belijning, ribbelstroken en glasbollen.

De fasen zijn zo gepland dat het werk in de dorpskern van Nagele klaar is voordat het dorpsfeest begint. De fasen 5 en 6 zijn afgestemd met het werk van Tennet. Zij voeren werkzaamheden uit aan het hoogspanningsstation aan de Nagelerweg. De provincie voert de werkzaamheden aan de Nagelerweg uit in de periode dat Tennet minder aan- en afvoer heeft.

Informatie

Donderdag 17 maart 2016 organiseert de provincie een inloopavond in Het Rietveld, Ring 19 in Nagele. Tussen 18.30 en 20.30 uur zijn medewerkers van de provincie aanwezig om vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma. De deur staat open en de koffie is klaar.

De bus

Connexxion zet pendelbussen in om reizigers te vervoeren van en naar Nagele. Zij maken een halte bij de Eggestraat. Specifieke informatie is te vinden op www.connexxion.nl of via de reisinformatie-app van Connexxion. Via deze app kunt u bijvoorbeeld op de kaart zien waar uw bus op dat moment rijdt, ziet u de actuele vertrektijden en kunt u zich abonneren op uw favoriete buslijnen. De app is te downloaden in de App Store en in Google Play.

(Brom)fietsers kunnen langs het werk.

Planning

4 april 2016 t/m 6 mei 2016 (5 weken)

  • Fase 1: Kruising Ploegstraat – de Klamp tot kruising Ploegstraat – Eggestraat (Nagele bereikbaar via Voorhof en Noorderpoort).
  • Fase 2: kruising Ploegstraat – Eggestraat tot kruising Akkerstraat – Zuidwesterringweg (Nagele bereikbaar via De Klamp en Noorderpoort)

 

27 juni 2016 t/m 22 juli 2016 (4 weken)

  • Fase 3: kruising Akkerstraat – Zuidwesterringweg tot halverwege kruising Nagelerweg – Johannes Postweg (Nagele bereikbaar via de Klamp en Voorhof, Johannes Postweg bereikbaar vanuit richting Emmeloord)
  • Fase 4: halverwege kruising Nagelerweg – Johannes Postweg tot kruising Nagelerweg – Hannie Schaftweg (Johannes Postweg bereikbaar vanuit richting Nagele, kruising Nagelerweg – Oud Emmeloorderweg afgesloten en niet bereikbaar voor verkeer vanuit Nagelerweg).

 

25 juli 2016 t/m 26 augustus 2016 (5 weken)

  • Fase 5: kruising Nagelerweg – Hannie Schaftweg tot kruising Nagelerweg – Bomenweg (kruising Nagelerweg – Hannie Schaftweg afgesloten, kruising Nagelerweg – Vliegtuigweg afgesloten en niet bereikbaar vanuit Nagelerweg, Bomenweg bereikbaar vanuit richting Emmeloord).
  • Fase 6: kruising Nagelerweg – Bomenweg tot bebouwde kom grens Emmeloord (Bomenweg bereikbaar vanuit richting Nagele).

Legenda omleidingsroutes werk Nagelerweg